over Lady Polkadot

 

Hoi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn webshop. Ik zal mezelf en mijn bedrijf even aan je voorstellen:

wp-15901700571837466067629326942968.jpg

Ik ben Linde Schneijderberg en ik ben gek op de jaren 50 en alles met stipjes. Modeliefhebber en dwangmatig knutselaar sinds jaar en dag. Die knutselaar in mij is altijd bezig met nieuwe ideeën, nieuwe technieken en nieuwe materialen. Op een dag besloot ik te gaan prutsen met giethars om te kijken of ik mijn eigen retro oorbellen kon maken. Een extreem verslavende hobby was geboren: wat is het tof om met een paar grondstoffen, je eigen handen en wat tools je ideeën werkelijkheid te zien worden!

Tot mijn grote vreugde bleef mijn hobby niet onopgemerkt en steeds vaker kreeg ik de vraag of ik oorbellen op bestelling kon maken en of ik niet een winkeltje kon beginnen. Zo is Retro Jewelry by Lady Polkadot ontstaan. In deze webshop zijn al mijn ontwerpen te koop en regelmatig worden er nieuwe items toegevoegd. Ik maak oorbellen, broches, bangles, kettingen en complete setjes. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt en is dus uniek. Er zijn per sieraad slechts enkele (soms maar één) stuks beschikbaar. Meer weten over het maakproces? Dat vind je hier.

Naast de collectie die verkrijgbaar is via de webshop, maak ik ook bestellingen op maat. Heb je speciale wensen qua kleur, model, maat of draag je enkel clipoorbellen of echt zilver? Hier kan je een custom bestelling plaatsen.

Behalve online is het af en toe ook mogelijk om live te shoppen bij Lady Polkadot. Op rock ‘n roll festivals en markten is de collectie in volle glorie te bewonderen! Hier vind je de agenda. Kom je gezellig een keertje langs?

Een nieuw avontuur, ik heb er zin in! Let’s get this retro party started! I’ll bring the glitter 😉

Liefs,

Lady Polkadot

PS Houd de website en social media goed in de gaten, want Lady Polkadot komt in de toekomst met nog veel meer leuks… stay tuned!