ruilen & retour

Wil je een artikel retourneren? Dat kan. Binnen 14 dagen na ontvangst kan je per e-mail je retournering aanmelden. Meld je retour aan door te mailen naar ladypolkadot.info@gmail.com. Noem in het onderwerp van de e-mail dat het een retour betreft. Vermeld in de e-mail ook het bestelnummer en eventueel de reden van de retour (dit is niet verplicht). Pak het artikel vervolgens in de originele beschermende verpakking in en stuur het op naar Lady Polkadot, Zijde 410, 2771GA Boskoop. De kosten van het terugsturen zijn voor jou, het aankoopbedrag en de bezorgkosten ontvang je binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Je hebt dus twee weken de tijd om het artikel te passen. Voor het passen gelden dezelfde regels als in iedere andere winkel: binnenshuis, met het label er aan. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en het in de originele verpakking mét label wordt teruggestuurd.

Let op: bestellingen op maat (de zogenaamde custom orders) kunnen niet geretourneerd worden aangezien deze in opdracht vervaardigd zijn. Oorbellen kunnen uit hygiënisch oogpunt ook niet geretourneerd worden.

Ruilen is in deze webshop niet altijd mogelijk, omdat het veelal om unieke items gaat. Daarom kan niet gegarandeerd worden dat het gewenste artikel leverbaar is. Wil je toch ruilen? Stuur dan een e-mail naar ladypolkadot.info@gmail.com met je wensen. Wellicht kan het artikel voor je gereserveerd worden als het nog beschikbaar is.